email icon

WordPress specialist in Den Haag en Omgeving.

Een goede WordPress website in Den Haag betekent meer website bezoekers en meer klanten.

first second third fourth fifth first second third fourth fifth first second third fourth fifth first second third fourth fifth

WordPress Den Haag

Wilt u een WordPress website? Dan bent u bij WiseDesigenrs aan het juiste adres: wij hebben al meer dan 7 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van maatwerk WordPress websites. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geurst contact met ons op.

WordPress website op maat

Vindbaarheid en een ontwerp dat gericht is om uw boodschaap duidelijk over te brengen is van essentiële belang om van uw nieuwe wordpress website een succes te maken. WiseDesigners uit omgeving Den Haag ontwerpt en ontwikkelt uw wordpress website samen met u, door uw wensen te combineren met onze kennis van de online oplossingen. Het eindresultaat is een mooie, duidelijke WordPress website die uw bezoekers uitnodigt acties uit te voeren die u samen met ons bepaald heeft.

WiseDesigners ontwikkelt WordPress templates op maat, maar kan de door u gekochte template ook naar uw wens aanpassen, zodat u toch een eigen huisstijl kunt gebruiken tegen zeer lage prijs.

Wat zit achter Wordpress

WordPress is vrije weblog-software, die onder de GPL-licentie wordt gepubliceerd. WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar het wordt door een flinke groep ontwikkelaars ondersteund. Veel weblogs maken inmiddels gebruik van WordPress. WordPress maakt gebruik van de PHP-programmeertaal. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database. Per WordPress-installatie is één weblog te beheren. Voor een meervoudige installatie is WordPress Multi User (WPMU) beschikbaar.

Overtuigt?

Meer weten over wat Wordpress jou te bieden heeft? Neem nu contact op om ook jouw internet ambities waar te maken! Ja, ik wil ook