email icon

Wordpress website laten maken

Voor vragen, advies, een kop koffie of een offerte-aanvraag mag je gerust contact met mij opnemen.

first second third fourth fifth first second third fourth fifth first second third fourth fifth first second third fourth fifth

Wordpress

Wordpress is Open source CMS dat zeer populair is mee te werken en om je website te beheren Bijna alle websites die wij maken hebben WordPress als basis.

Maar waarom Wordpress?

WordPress is gratis te downloaden en je mag het aanpassen zoveel je wilt. Hierdoor is Wordpress zo groot geworden: ontwikkelaars hebben iets extra's gemaakt (plugin) en die beschikbaar gemaakt, helemaal voor niets. Die 'gratis' flow zette zich voort en inmiddels zijn er duizenden plugins en themes gratis te downloaden.

WiseDesigners ontwikkelt WordPress templates op maat, maar kan de door u gekochte template ook naar uw wens aanpassen, zodat u toch een eigen huisstijl kunt gebruiken tegen zeer lage prijs.

Wat zit achter Wordpress

WordPress is vrije weblog-software, die onder de GPL-licentie wordt gepubliceerd. WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar het wordt door een flinke groep ontwikkelaars ondersteund. Veel weblogs maken inmiddels gebruik van WordPress. WordPress maakt gebruik van de PHP-programmeertaal. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database. Per WordPress-installatie is één weblog te beheren. Voor een meervoudige installatie is WordPress Multi User (WPMU) beschikbaar.

Overtuigt?

Meer weten over wat Wordpress jou te bieden heeft? Neem nu contact op om ook jouw internet ambities waar te maken! Ja, ik wil ook