Referenties

Een goede website is meer dan alleen een mooi plaatje.

first second third fourth fifth first second third fourth fifth first second third fourth fifth first second third fourth fifth

 • website bouwen in den haag

  Christian Ragh - Work Agency

  Na eerder een succesvolle samenwerking een paar jaar geleden, heb ik opnieuw Wais gecontacteerd voor het ontwikkelen van een nieuwe website. De communicatie met Wais is helder, duidelijk en zeer professioneel. Hij luister goed naar je ideeën en weet dit goed te vertalen. Je merkt dat Wais pas tevreden is, zodra de klant tevreden is. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ik kan Wais zeer zeker aanraden.
  (Project: Workagency.nl)  www.workagency.nl

 • website bouwen in den haag

  Elwin Veldhuis - Directeur en programmamaker Haags Congres Bureau

  Wais heeft in opdracht van het Haags Congres Bureau de nieuwe website voor VL-Nieuws gebouwd, de meest actuele nieuwssite over Veiligheid en Leefbaarheid in Nederland. Ik wilde graag een ontwerper die letterlijk en figuurlijk dichtbij was, iemand die indien nodig langs kan komen en ook grote betrokkenheid toont bij het werk en de opdrachtgever. Wais voldoet perfect aan die wens, is zeer kundig in zijn vak en bovendien een heel prettige kerel om mee samen te werken. Ik beveel hem van harte aan!
  (Project: VL-Nieuws.nl)  www.VL-Nieuws.nl

 • website bouwen in den haag

  Onno den Hoed - 24people.nl

  Wij zijn bij Wais terechtgekomen voor een compleet nieuwe serie websites. Vooral de integratie met ons ATS systeem Otys was een belangrijke eis alsmede een vrij complexe filtering van de diverse branche vacatures per website. De communicatie met Wais is prettig, hij denkt mee zowel in functionaliteit als in vormgeving en houdt zich aan het afgesproken tijdspad. Ook ná oplevering van de websites blijft Wais betrokken, hij is altijd bereikbaar en we kunnen bij hem direct terecht voor vragen of het oplossen van problemen.

  Inmiddels heeft Wais voor ons ook het intranet voor onze franchisenemers gebouwd waarin een bibliotheek agenda en blogs super functioneren. De hosting van onze websites loopt via Wais en we hebben een onderhoudscontract bij hem afgesloten waarin de meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden zijn opgenomen. Wais rekent reeele tarieven, hij is technisch goed en heeft verstand van vormgeving. Bovendien komt hij áltijd zijn afspraken na. Aanrader!
  (Project: 24people.nl)  www.24people.nl

 • website bouwen in den haag

  Kurtz Marketing

  After launching our new website, we were glad to receive a number of compliments on the design, which profiles our activities and conveys our work attitude, and clear website navigation system – these were our main goals. It is a result of the cooperation with WiseDesign which was extremely helpful in all steps of the website development: design, trials and launching. We appreciate the flexibility, understanding and patience of WiseDesign. The quick responses and useful advices were of a great value. Thank you, Wais!” KMM team
  (Project: Kurtz Marketing )  www.kurtzmarketing.com

 • website bouwen in den haag

  Svenja Llloyd

  De samenwerking met ‘Wisedesigner’ heb ik als heel prettig ervaren.

  Hij is uitermate betrokken, professioneel en reageert snel en adequaat op vragen. Hij laat op de juiste wijze zien dat hij vragen van de klant serieus neemt. Dit geeft aan dat ‘Wisedesigner’ goed georganiseerd is, anderen respecteert, met de klant meedenkt, de klant niet wil laten wachten en dat hij altijd zijn best wil doen voor de klant. Dat maakt indruk!

  Tijdens onze samenwerking hebben wij er alles aan gedaan om van mijn website een succesvol geheel te maken. Daarom ben ik ook ontzettend trots op het eindresultaat, mijn website is werkelijk het perfecte visitekaartje van mijn bedrijf. Van mijn klanten heb ik inmiddels mogen vernemen dat zij mijn website professioneel en overzichtelijk vinden en dat zij de site makkelijk kunnen gebruiken. Het kan niet beter! Als rapportcijfer zou ik 'Wisedesigner' dan ook een dikke 10 willen geven!

  ‘Wisedesigner’ is dan ook een echte aanrader!
  (Project: Taalcursussen )  www.lingomaster.nl

 • website bouwen in den haag

  Bianca Otten

  Wij hebben heel erg prettig met Wais samengewerkt bij het bouwen van onze website Paspartoet.nl. Wij zochten een websitebouwer in de buurt die iets meer voor ons kon betekenen dan alleen een format in elkaar draaien. Wais’ kennis en deskundigheid, het meedenken in onze plannen, deze weten te vertalen naar een mooi en goed functionerend webdesign, ook aangeven wat vooral niet kan, het geduldig beantwoorden van al onze vragen (en dat waren er nogal wat), zijn snelheid van handelen en zijn enorme flexibiliteit in afspraken maken, spraken ons met name aan. We kunnen Wais dan ook van harte aanbevelen
  (Project: Paspartoet 3D Portretten )  www.paspartoet.nl

 • JD

  Naast dat Wise Designers een goede Webdesigner is, onderscheidt Wise Designers zich door zijn persoonlijke aanpak, iets wat in mijn ogen zeer belangrijk is voor een ZZP'er. Hij weet waar hij over heeft en denkt met je mee. Verder zorgt Wise Designers dat zaken geregeld worden en hij geeft bruikbare tips. Daarnaast relatief goedkoop voor een prima dienstverlening.
  (Project: Dindanda Consulting)  www.DindandaConsulting.nl

 • Luziana de Lima

  Het designproces met Wisedesigner verliep snel. Ik had net een nieuwe huisstijl toen het websiteproject ging lopen. De website is dus in de nieuwe stijl gebouwd en het tweede ontwerp was meteen al helemaal goed.
  We hebben na de livegang niet veel aandacht gevraagd voor de website, maar we kregen wel meteen veel positieve reacties. Mensen vinden de website fris en duidelijk".

  Bovendien straalt de website precies uit wat ik voor ogen had
  (Project: Limamil)  www.limamil.nl

 • Sandra Angenent

  Nadat onze oude website was gehackt zijn we in contact gekomen met Wisedesigners.

  Wij draaide nog op onze eigen server en wilde graag overstappen naar een betrouwbare hosting provider en ook moest onze website een nieuwe uitstraling krijgen die geschikt was voor o.a. mobiele apparaten.
  We hadden veel vragen. Hoe kunnen we e.e.a. integreren met onze prijslijst en database? Hoe kunnen we al het werk wat was gestoken in de oude website qua omschrijving en afbeelding behouden? Allemaal vragen waar we een antwoord op hebben gekregen.
  Na een goede inventarisatie zijn we aan de slag gegaan en we zijn heel tevreden met het resultaat. Geen vraag bleef onbeantwoord. Ook after sales was super.

  Veel dank hiervoor we komen zeker terug voor updates in de toekomst.
  (Project: Foto Hafo)  www.Hafo.nl

 • Bas Breetveld

  De inhoud van mijn website was prima in orde. Alleen de lay-out deed bepaald geen goed aan deze inhoud.
  Hier moest een specialist aan te pas komen. Maar welke? Alles wat ik al googelend zag leek veel te veel op elkaar.
  Tot ik op de de website van Wais terecht kwam. Zijn werk ziet er veel 'cleaner' uit en iedere website op zijn portfolio heeft zijn eigen karakter.
  Zo te zien beschikt hij over veel inlevingsvermogen en heeft geen technische beperkingen om dit om te zetten naar een beeld.
  Precies wat ik zocht! Na het sturen van een mailtje was een afspraak snel gemaakt. In de mail meldde hij al: "we gaan iets unieks maken".
  Aan nog geen half woord had hij genoeg om deze belofte waar te maken. Het was in één keer perfect! Kleine aanpassingen waren soms binnen 5 minuten gedaan na het sturen van een mailtje.
  Vervolgens een uurtje uitleg over het gebruik van Wordpress en ik kon aan de gang met het overzetten van de inhoud. Al snel bleek alles zo goed en solide in elkaar te zitten dat het een plezier is geworden om mijn website bij te werken. Wais heeft mijn bedrijf naar een hoger niveau getild!
  (Project: Fotosloep)  www.fotosloep.nl

 • Wedding Wannahaves

  Wij hebben voor de tweede keer een site laten bouwen door Wais. Wederom een super snelle oplevering.
  WiseDesigners is een zeer betrouwbaar bedrijf en biedt uitstekende ondersteuning. Indien wij ergens niet uitkomen staat Wais altijd voor ons klaar voor een kristalheldere uitleg.
  Niets is hem teveel. Kortom als wij Wais in drie woorden zou moeten beschrijven zouden wij zeggen: professioneel, betrouwbaar & vooral geduldig! Bedankt Wais.
  (Project: Wedding Wannahaves)

  www.weddingwannahaves.com

 • Tulip Oil BV

  Nadat wij websites hadden gezien die Wais heeft gemaakt, waren wij dusdanig onder de indruk dat wij hem hebben gevraagd een nieuwe website voor ons te maken.
  Het resultaat mag er zijn; wij zijn er erg tevreden over en over zijn service ook.

  Door zijn flexibele houding en snelle reactietijd is dit proces soepel verlopen.
  Ook nadat de website is opgeleverd kunnen wij bij hem terecht voor vragen en staat hij voor ons klaar.
  Wij zouden iedereen aanraden om Wais in te schakelen voor een nieuwe website. (Project: Tulip Oil)

  www.tulipoil.com

 • Ronald v. Elker

  Wise Designer kreeg een ingewikkelde opdracht om een grote corporate website van een volledige make-over te voorzien.
  Het contact verliep uitstekend en Wise Designer rondde het project op efficiënte en creatieve wijze zonder problemen binnen de tijd en het budget af.

  Wise Designer denkt met je mee en doet handreikingen voor oplossingen. Geen moeite was te veel en op elke vraag kwam vrijwel onmiddellijk antwoord.
  Wij waren heel tevreden met dit bureau en kunnen hen zonder aarzeling aanbevelen, ook voor grotere, ingewikkelde opdrachten. Rapportcijfer: een 10.

  www.nedlloydpensioenfonds.nl

 • Richard Rijke

  Nadat ik de referenties gelezen had op de site van Wise designer heb ik contact opgenomen.

  Wais heeft vanaf het begin direct in de gaten gehad hoe ik mijn webshop wilde hebben. Het resultaat mag er zijn; mijn tweetalige webshop ziet er fantastisch uit. Over Wais zelf niets dan lof, hij werkt zeer snel en niets is hem te veel. Met alle vragen kon ik zelfs tot laat in de avond nog terecht. Wais is een webdesigner om aan te raden!!

  rn-productoslatinos.nl


  www.rn-productoslatinos.nl

 • Vincent Hoek

  Ik heb WiseDesigner leren kennen op het moment dat ik een bestaande zakelijke website wilde laten vernieuwen. Tijdens het intake-gesprek werd al snel duidelijk dat Wisedesigner beschikt over de juiste kennis en ervaring die vereist is bij het ontwikkelen van professionele websites. Zowel de uitstraling als vormgeving voldoen ruimschoots aan mijn verwachtingen. De reacties die ik heb ontvangen van opdrachtgevers en relaties zijn zeer positief.

  Ik kan iedereen aanraden om WiseDesigner te contacteren voor de ontwikkeling van een nieuwe website of voor het vernieuwen van een bestaande site. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed.

  Vincent Hoek
  Associate Partner PMCollectief B.V.

  www.pmcollectief.nl

 • Ernest Verhagen

  Wais is iemand op wie kan bouwen. Hij denkt met je mee, is super flexibel en zeer punctueel. Heb je een vraag of probleem dan reageert hij meestal binnen 10 minuten. Ook de oplossing laat meestal niet lang op zich wachten. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Zijn prijs-kwaliteit verhouding is zeker gezien z'n goede service prima in orde. Kortom op menselijk en zakelijk vlak zijn we blij met zo'n contact en hopen nog lang zaken met hem te mogen doen.

  www.zud44.nl

 • Monif.Aboul

  I contacted Wais to develop my web site dedicated to food lovers, I explained him my project and that was enough for interpreting and translating through the design and development of the site as I wanted. His response was quick and assertive and very committed to the request. I am very happy with the results.

  www.my-cooking.nl

 • Sander Kerklaan

  WiseDesigner heeft voor mij een site gemaakt die er fantastisch uitziet. Het belangrijke was dat de site er precies moest uitzien hoe ik het in mijn hoofd had. Dit was voor Wais natuurlijk een enorme uitdaging om dat te kunnen realiseren.... dat begrijp ik maar al te goed... maar, het is hem wel gelukt!!!! ik krijg er heel veel positieve reacties op. Die mag Wais in zijn zak steken. Wise Desigener is erg aan te raden...!

  www.spamusic.nl

 • Veronique Prins

  " Wais doet wat hij belooft en op de afgesproken tijd. Hij heeft verstand van zaken, is een echte partner en doet geen concessies ten aanzien van kwaliteit. Hij luister naar de wensen van de klant en combineert dat met zijn technische kennis en ervaring. Deze synergie levert een goed resultaat op waar de klant én hijzelf trots en blij mee zijn. Naast zijn vaardigheden en kennis is het een fijne partner om mee samen te werken. Hij zorgt soms zelfs te goed voor zijn klanten......

  www.navigatenorth.nl

 • Rebecca.N

  Wais heeft mijn website www.huwelijksreis.travel gebouwd met Wordpress. Wat ik erg positief vind aan Wais is dat hij ten eerste zeer betaalbaar is, hij denkt altijd met je mee, ook voor wat betreft toekomstige functies van de website en de gebruiksvriendelijkheid en hij is goed bereikbaar per telefoon en email. Hij luistert goed naar je wensen en kan deze vertalen naar een goede, mooie website en functionaliteiten. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.

  www.huwelijksreis.travel.nl

 • Marco.K

  Wais heeft voor ons een hele goede en mooie website gemaakt. www.spoorweghuisjeinfrankrijk.nl. We zijn er erg blij mee en de site is qua sfeer en stijl precies wat we wilden laten zien. We hadden tijdens de kennismaking uitgelegd hoe de site er uit zou moeten zien en zijn eerste layout was meteen goed. Daarna was de site binnen een week on line. Inmiddels heeft Wais uitgelegd hoe we de site zelf kunnen updaten met foto's en text. Wij zijn zeer tevreden en raden deze webdesigner van harte bij een ieder aan !

  www.huisjeinfrankrijk.nl

 • Aart Paardekooper

  Wisedesigners ontwierp en bouwde in no-time onze website www.beleidsversnellers.nl. Bij vragen en problemen reageert Wais snel. Dat is prettig, je hebt het gevoel niet aan je lot overgelaten te worden na de gebruikerstraining, maar samen werkt aan de puntjes op de i.

  www.beleidsversnellers.nl

 • website bouwen in den haag

  Petra Thörig - Celestien Massagetherapie

  Wais heeft mij heel goed geholpen met zijn expertise over websites. Speciaal is zijn inlevingsvermogen waardoor ik heb ervaren dat hij voorbij de juiste persoon was! Aanrader!!!! Dankjewel en succes met je bedrijf. (Project: Celestien Massagetherapie)  Celestien Massagetherapie

 • website bouwen in den haag

  Hanneke Besseling - Licht op Loosduinen

  Onze website ‘Licht op Loosduinen’ communiceert over theater- en erfgoedprojecten als ook over wetenswaardige natuur- en cultuurgebieden in Loosduinen. Dus de vormgeving en de bediening van de site moeten stijl en een zekere rust uitstralen. Wais bleek de perfecte partner om dit te realiseren.

  Met zijn kenmerkende aandacht en geduld werkte Wais al onze specifieke vragen professioneel uit. Grote waardering hebben wij ook voor zijn immer servicegerichte opstelling, want allerlei zaken die er zomaar tussendoor kwamen werden altijd onmiddellijk opgelost. Bij een volgend project zullen wij zeker weer een beroep doen op de diensten van Wais - Wise Designers! (Project: Licht op Loosduinen)  Licht op Loosduinen

 • website bouwen in den haag

  HM - Telecomreparaties

  Via Google zijn wij WiseDesigner tegen gekomen, na een korte telefoon gesprek heeft hij ons overtuigd de jusite persoon te zijn voor onze website. Wise heeft goede inzicht wat een klant wilt en hoe ze willen. Hij is niet van pushen van zijn eigen ideeën en heeft ons direct erbij betrokken wat heel prettig is als je toch je eigen ideeën hebt.

  Wij zijn super blij met onze nieuwe website en radden hem aan iedereen aan. Bezoek ons website en beordeel zelf (Project: HM - Telecomreparatie)  HM - Telecomreparatie

 • website bouwen in den haag

  Amritvani

  Ik ging eerst zelf proberen om een website te maken, maar dat lukte niet. Via www.hindnc.com heb ik te horen gekregen dat Wais een goeie webdesigner is. Ik heb mijn ontwerp / wensen met Wais doorgenomen. Hij heeft in een korte tijd een hele mooie website (met al mijn wensen) voor mij gemaakt.

  Ik ben blij dat ik mijn website door Wais heb laten maken. Hij werkt heel erg professioneel en heeft hele goeie adviezen gegeven voor mijn website. In mijn netwerk heb ik iedereen aanbevolen om zijn/haar website door Wais te laten maken. (Project: Amrtivani)  Amritvani

 • website bouwen in den haag

  Ashwan Autar

  Voordat ik door Wais mijn website liet maken, liet ik het maken door een andere webdesigner. Hier was ik niet erg tevreden over, omdat de website niet aansloot bij mijn wensen. De webdesigner had een template gebruikt en wat aangepast. Ik was opzoek naar een webdesigner die mijn wensen en het idee achter de website serieus nam. Wais was de juiste persoon daarvoor. Hij gaat zeer professioneel te werk, is betrokken, let op details, geeft adviezen en levert een prachtige website op. Je website bij weisedesigners laten maken zou ik zeker aanbevelen.
  (Project: Hind Network Channel)  Hind Network Channel

 • website bouwen in den haag

  Ortwin Noija

  Ik heb al een aantal webprojecten met Wise uitgevoerd. Wais is klant- en resultaatgericht en heeft veel parate vakkennis. Het is inspirerend om met Wais samen te werken.
  (Project: ENW | Expertise Netwerk Waterveiligheid)  http://redmond.nl

 • Karen van Moll

  Na hele slechte ervaringen met twee webdesigners, met een slecht functionerende site als resultaat, besloten we het roer om te gooien en een nieuwe site voor onze webshop www.eliamo.nl te laten bouwen.
  Via lang zoeken op internet kwamen we bij Wais terecht. Zijn portfolio sprak ons enorm aan. In het begin waren we nogal wantrouwig uit vrees dat het weer verkeerd af zou lopen, maar hij bleef ons geduldig en respectvol te woord staan en langzaamaan groeide het vertrouwen.
  Wais is een harde werker, eerlijk, houdt zich aan zijn woord en zeker geen 9 tot 5 persoon. Hij heeft zich altijd aan zijn beloftes gehouden en voor een hele redelijke prijs een mooie site afgeleverd.
  Zelfs na het afronden van het project kunnen we tot nu toe nog steeds bij hem terecht en helpt hij ons waar hij kan en wanneer hij kan. Wij willen niet meer anders. Zeker een aanrader!
  (Project: eliamo.nl)

  www.eliamo.nl

 • Ade Holstege

  Wais heeft voor ons onze webhop Allthingsmooi.com gebouwd. Tijdens het proces was hij 24/7 beschikbaar voor ons. Hij werkt ontzettend snel en alle veranderingen en aanpassingen werden door hem meteen doorgevoerd. We zijn erg tevreden over zijn werk. Hij was erg geduldig bij het geven van een verkorte WP cursus en uiterst behulpzaam bij latere problemen en vragen. De prijs en kwaliteit staat goed in verhouding en we kunnen Wais dan ook van harte aanbevelen.
  (Project: allthingsmooi.com)

  www.allthingsmooi.com

 • Barbara Kerstens

  Mijn wensen waren niet helemaal in een standaard te vangen. Wais bleef zijn best doen en ging op zoek naar het juiste ontwerp van mijn website.
  En met succes. Mijn site is uitnodigend, creatief en prachtig vormgegeven. De service is perfect, heb je op zondagavond een vraag, zelfs dan krijg je meteen antwoord.
  (Project: barbarakerstens.nl)

  www.barbarakerstens.nl

 • Frank van Veen

  Op een moment dat ik serieus om een webontwikkelaar verlegen zat waren er genoeg bedrijven die 'hetzelfde' deden.
  Het verschil met Wise is dat hij indertijd oprecht voor me klaar stond; en altijd staat.
  Omdat hij zo betrokken en betrouwbaar is, maakt hij daar echt het verschil.

  Als eigenaar van een ontwerpbureau ligt de kwaliteitslat best hoog. Wise beschikt over dusdanig veel vaardigheden en ervaring dat ik heb (af)geleerd om hem gewoon zijn werk te laten doen. Het komt wel goed bij hem.
  Voor mij is dat de grootste meerwaarde bij een samenwerking; maatwerk ontstaat immers niet 'eventjes'.
  Met Wise kan een project soepel verlopen; wat uiteindelijk het eindresultaat enorm ten goede komt. (Project: AEON)

  www.idonuts.nl

 • Lou Niestadt

  WiseDesigner is zeer professioneel en bijzonder behulpzaam. Wais luistert goed naar hoe jij het graag wilt, ook als het niet zijn keus zou zijn.
  Hij kent de kneepjes van het vak en neemt de tijd om ze je bij te brengen zodat je zelf je site kunt onderhouden als je dat wilt.
  Hij werkt en antwoordt razendsnel en is zeker niet te beroerd om dingen te veranderen of aan te passen.
  Hij geeft goeie adviezen en werkt oplossingsgericht. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat!!

  Lou Niestadt
  Illustrator & auteur
  www.louniestadt.com

  www.louniestadt.com

 • Marcel & Brenda


  Wij hebben Wais gevraagd of hij voor onze winkel een webshop wilden ontwerpen en opzetten.
  Deze heeft hij zeer mooi ontworpen en goed uitgelegd hoe wij hier mee konden gaan werken.
  Wij hebben dit als zeer professioneel en prettig ervaren.ook kunnen we altijd nog bij hem terecht mochten we toch nog tegen een probleem oplopen. wais is erg positief ingesteld en is zeer geduldig.
  De prijs en kwaliteit staat goed in verhouding. Echt een aanrader!

  Marcel & Brenda


  www.flitz.eu

 • Ellen Hunnego | Commercial Product Manager

  Wais heeft onze Nederlandse Website gebouwd. Wij zijn hier erg tevreden mee, hij werkt snel, efficient en gestructureerd. Wanneer je een vraag of idee hebt, haakt hij hier direct en pro-actief op in. Hij is zeker een persoon om aan te raden!

  www.lsi-assays.nl

 • Sander Schmidt

  Wais heeft ook voor mij een website gebouwd! Ik ben uitermate tevreden over de kwaliteit van de website en net zo tevreden over de manier waarop Wais werkt. Hij werkt ontzettend snel, heel nauwkeurig en is erg flexibel. Echt servicegericht! Wanneer er iets aangepast moet worden doet hij dit meteen en in één keer goed! Zoek je iemand die je website (snel) kan bouwen voor een scherpe prijs, die z'n afspraken altijd nakomt en echt topkwaliteit levert? Ga dan niet verder zoeken en klik op: E-mail deze adverteerder :)

  www.sescomputers.nl

 • Edwin | Bestuurslid Algemene Zaken ZBVH

  Wais is een fantastische, servicegerichte websitebouwer. Wat zijn we blij als voetbalvereniging! Enkel en alleen complimenten van leden en andere betrokkenen. De flexibele werkwijze en het snel doorvoeren van wijzigingen is een unike combinatie die ons erg goed is bevallen. Daarom zouden we iedereen kunnen aanraden om met WiseDesigners samen te werken.

  www.zbvh.nl

 • Dick van Houten

  Via Marktplaats op zoek naar een webbouwer? Of toch maar de traditionele wegen bewandelen. We kozen voor het eerste en kwamen in contact met Wais. En hij liet er geen gras over groeien. Binnen de korste keren zat hij bij ons aan tafel, inventariseerde wat we precies wilden en ging aan de slag. En dat is een succesvolle samenwerking geworden. Voor Wais trouwens geen gemakkelijke opgave want de website moest ook nog eens gekoppeld worden aan onze database en alles moest wel perfect functioneren. Hij is daar in geslaagd ondanks dat hij de nodige hobbels moest nemen omdat hij ook nog eens van derden afhankelijk was tijdens het bouwen. Het resultaat is een website met de "look and feel" zoals we die in gedachten hadden. Tijdens het gehele proces was Wais 24/7 beschikbaar en als klap op de vuurpijl heeft hij ook een verkorte WP cursus gegeven voor onze medewerkers. Voor het resultaat zie www.centerpointadvies.nl.

  www.centerpoint.nl

 • Marianne Walhout

  Ik heb dankzij Wais een prachtige website waar ik klanten met trots naar verwijs www.actora.nl. Ik kan Wais van harte aanbevelen, omdat hij ontzettend snel werkt en samenwerken ook heel plezierig is met hem. Het was een hele klus om de tekst goed te schrijven en hij heeft echt engelengeduld met mij gehad toen ik het zelf even niet meer zag zitten. Hij blijft lekker rustig, geen gestress! En... makkelijk was ii niet hoor want er moest vaak iets toch net even anders. Geen gemopper van Wais maar gewoon aan de slag. Prettig ook dat de kwaliteit - prijs verhouding perfect is. Wais blijft mijn site ook actualiseren en de nieuwsbrief voor mij plaatsen en dat is een geruststellende gedachte. Een hele zorg minder.

  www.actora.nl

 • Rick

  Wais heeft mijn website gebouwd gewoon prachtig!! ,snel Efficiënt professioneel en altijd goed bereikbaar echt een aanrader!!!!!!!

  www.r-systems.nl

 • Richard van Rijn

  Ik heb goede ervaringen met Wais. Hij heeft 2 sites voor mij gebouwd. Hij werkt snel en nauwkeurig en is erg goed bereikbaar. Een aanrader dus.

  www.vvz.nl

 • Rob Steenks

  Middels Marktplaats tegen Wais aangelopen, een mailwisseling gehad waaruit bleek dat Wais zin heeft in de klus maar er ook over nadenkt. De opgegeven prijs was prima, maar tijdens het proces bleek dat ik minder kennis van zaken had dan verwacht. Wais heeft dit op een geweldige manier tot en goed einde gebracht en is intussen ook aan de volgende klus voor me begonnen. Prijs: * Kwaliteit: * Resultaat: *

  www.fietskleding.com

 • Jaap Waterham

  Wais, We krijgen diverse complimenten over de nieuwe site - die zijn natuurlijk allemaal voor jou ! Dank voor je werk, hulp en dienstverlening...

  www.hunterloohout.com

Goedkoop Website laten maken in Zuid Holland | Website laten maken in Rotterdam | Webshop laten maken in Rotterdam | Webshop laten maken in Den Haag | Webshop laten maken in Voorburg.

first second third fourth fifth first second third fourth fifth first second third fourth fifth first second third fourth fifth