email icon

Magento webshop laten maken in Den Haag

Een goede webshop in Den Haag is meer dan alleen een mooi plaatje.

first second third fourth fifth first second third fourth fifth first second third fourth fifth first second third fourth fifth

Magento webshop in Den Haag

Op zoek naar een Magento specialist in Den Haag? WD is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento webshops.

Bij WD helpen we u bij het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke en goed vindbare webshop. Wij zullen u goed begeleiden tijdens het gehele project. We staan bekend in Den Haag en omstreken als dé specialist op het gebied van Magento webshops. We komen zelf uit die buurt en kennen daarom uw doelgroep als geen ander.

We ontwikkelen webshops door gebruik te maken van Magento. Dit open-source-platvorm staat garant voor een goed gebruiksvriendelijke webwinkel. Naast een eenvoudig beheersysteem, wordt het voor de bezoeker eenvoudig gemaakt om te bestellen en veilig te betalen.

WiseDesigners ontwikkelt Magento templates op maat voor bedrijven in Den Haag en omgeving.

Magento webshop maken in Den Haag

Na de oplevering van de site krijgt u van ons een handleiding die speciaal bestemd is voor de beheerpagina uw website. Stapsgewijs wordt met behulp van video’s en printscreens uitgelegd hoe de content van de site gewijzigd kan worden.

Overtuigt?

Meer weten over wat Wordpress jou te bieden heeft? Neem nu contact op om ook jouw internet ambities waar te maken! Ja, ik wil ook een Magento webshop in Den Haag