email icon

Magento specialist

Magento webshops bouwen

first second third fourth fifth first second third fourth fifth first second third fourth fifth first second third fourth fifth

Magento webshops bouwen

Magento is Open source CMS dat zeer populair is mee te werken en om je webshop te beheren Bijna alle webshops die wij maken zijn gebaseerd op Magento. Magento is het meest gebruikte open source webwinkel platform in Nederland. Er zijn honderden Nederlandse koppelingen voor gemaakt en je kan alles zo instellen dat het jouw perfecte webwinkel wordt! Het belangrijkste voordeel van Magento is dat het een open source software is waardoor er constant nieuwe extensies gemaakt worden door bedrijven.

Maar waarom Magento?

Magento gratis te downloaden en je mag het aanpassen zoveel je wilt. Hierdoor is Magento zo groot geworden: Magento is de meest groeiende open systeem pakketten tot nu toe, en heeft daarmee een stevige positie op de markt. Steeds meer bedrijven kiezen Magento als open systeem pakket om hun webshop op te draaien. Gelukkig biedt dit systeem een grote variatie aan tools en extensions waarmee je de gebruiksvriendelijkheid en persoonlijke voorkeuren kunt uitbreiden. Daarnaast is het bij Magento ook mogelijk om meerdere webshops op één systeem te draaien, hiermee heeft u een gezamenlijk voorraadbeheer voor al uw webwinkels.

WiseDesigners ontwikkelt Magento templates op maat, maar kan de door u gekochte template ook naar uw wens aanpassen, zodat u toch een eigen huisstijl heeft tegen zeer lage prijs.

Magento community

De Magento Community Editie (CE) is gratis te downloaden onder de open source OSL 3.0 licentie en de basis van de Magento productlijn. Deze versie is aan te bevelen als je een (ervaren) webdeveloper bent. het bedrijf achter Magento zelf biedt geen officiële ondersteuning voor het project maar er zijn veel Magento bedrijven waar je terecht kan voor hulp, WiseDesigners kan u die hulp aanbieden tegen zzeer gunstige prijs.

Overtuigt?

Meer weten over wat Magento jou te bieden heeft? Neem nu contact op om ook jouw internet ambities waar te maken! Ja, ik wil ook